Hennepmelk Elixers

7.77 euro

Een unieke e-book met 13 hennepmelk recepten gecombineerd met geneeskrachtige kruiden die het menselijk lichaam ondersteunen op alle vlakken!

Category:

Neem deel aan een detox lifestyle

Neem je deel aan een detox lifestyle en wil je je detox lifestyle aangenamer maken? Wil je echt gezond worden? Wil je dichter bij jezelf komen?

Dit e-book met recepten van hennepmelk met genezende kruiden is aan de lezer aangeboden om te gebruiken als hulpmiddel om hun gezondheidsreis een stuk gemakkelijker te maken, vooral als het gaat om reiniging.

De meeste kruiden die in de recepten werden gebruikt, waren afgeleid van de kennis van de overleden kruidendokter Dr. Sebi (Alfredo Darrington Bowman), erkend voor het genezen van de meest ernstigste ziektes en kwalen die de mensheid heeft gekend. (Link met een interview van Dr.Sebi)

Dit boek zal de lezer niet teleurstellen als het gaat om het ontwikkelen van hun welzijn en een lang leven!

Een persoon kan deelnemen aan verschillende vormen van reiniging, b.v. raw food diëten, sap vasten, watervasten, fruitvasten, droogvasten en vloeibaar vasten et cetera.
In dit boek gaan we in op het vloeibare deel van reinigen, dat ook goed kan aansluiten bij je levensstijl in het algemeen.

Naast dat ze gezond zijn, zijn de vloeibare recepten tegelijkertijd smaakvol en ziels vervullend!

Naast het geven van recepten bevat dit boek ook educatieve informatie, b.v. welke soorten water je moet gebruiken, de kruideneigenschappen, de doseringen van kruiden en handige tips die je kunnen ondersteunen op je reinigingsreis.

Gecategoriseerde recepten om de lezer te helpen zich te richten op specifieke gebieden in het lichaam die genezing nodig hebben.

De recepten zijn gecategoriseerd om verschillende orgaansystemen in het menselijk lichaam te ondersteunen.

De meeste recepten hebben specifieke functies die kunnen helpen bij zaken als het ontspannen van het zenuwstelsel, het verbeteren van de hersenfunctie, het stimuleren van energie, enzovoorts.

Waarom je dit boek in je collectie zou moeten hebben…

Dit vereenvoudigde maar overvloedige boek met recepten en tips biedt u grenzeloze mogelijkheden om uw gezondheid te verbeteren, of u nu al op het pad van gezondheid bent of wilt beginnen.

Dit e-book met recepten van hennepmelk met genezende kruiden is daarom aan de lezer aangeboden om te gebruiken als hulpmiddel om hun gezondheid te gebruiken om een stuk te maken, vooral als het gaat om reiniging.

De auteur heeft op basis van zijn opgedane kennis en eigen ervaringen dit boek in mekaar gezet om mensen te kunnen helpen met het bevorderen van hun gezondheid en tegelijktijdig ook kennis op te doen.

De hoop is dat de lezer uiteindelijk zijn eigen methoden kan volgen om zijn gezondheid op alle niveaus te verbeteren.

Schaf dit boek aan en maak je eigen reinigingsreis tegelijkertijd soepeler, gedisciplineerder en plezieriger… Niks staat boven je eigen gezondheid!

Bekijk het omgekeerde osmose dispenser hier…

Voor het meest zuivere drinkwater…